Dagen idag...

Idag har jag varit väldigt aktiv! Tyvärr blev det inte så mkt plugga som det var tänkt men det får jag ta imorgon! Hur såg min dag ut då?

Klockan sex imorse ringde min klocka. Då åt jag knäckebröd till frukost och sen packade jag ihop en träningsväska. När det var gjort började jag slänga ihop en muffinssmet till mellanmålsmuffins. Då vaknade Emilia så jag gjorde Emilia färdig för dagis medan jag bakade. Efter det började projektet "påklädning-av-ytterkläder" sen var det bara pulsa ut i snön och traska till dagis med Emilia i en pulka!

När Emilia var lämnade fortsatte jag att pulsa i snön i typ 2,5 km till Hammarvallen. Min tanke var att köra lite kondition på crosstrainern och cykel för att sedan simma, men så blev det inte riktigt. Insåg igår att jag måste ju bygga muskler oxå, det räcker inte med konditionen! Som tur var kunde jag få hjälp på direkten med nytt träningsprogram, så det blev en runda maskiner, 10 minuter cykel, 10 minuter crosstrainer och tio längder i bassängen bara för att det är så härligt att simma lite även om mina krafter var så gott som slut. Jag njöt även av bubbelpoolen och bastun och var där i typ två timmar.

När träningen var avverkad pulsade jag hemåt ca 2,5 km igen och startade en tvättmaskin och gjorde en sallad till lunch. Sen satte jag mig framför datorn för pluggrelaterade saker och poff så var det dags att gå och hämta Emilia!

Sen blev det städning av marsvinsbur, lagning av mat -Raggmunk i ugn med fläsk, keso och vitkålssallad. Åt mat och unge i säng och slöande framför tvn och nu ligger jag här i sängen och är heeeelt slut!

så godnatt!!!!

RSS 2.0