Nighty night...

Ska strax gå och lägga mig, Robin sover sedan länge och Markus ligger också och sussar. Jag passade på att ta mig lite egentid då det inte kommer bli mkt av den varan imorrn, eftersom Robin inte ska till dagis nå mer denna vecka. Så vad har jag gjort på min alldeles egna tid? Jo, läst bloggar, smarrat glass och myst med mina små kissar (huruvida Kakan är liten kan ju diskuteras, men han är min lilla söta kisse trots att han väger sex kilo:). Jag gick in på en blogg och läste och då var det länkat till en artikel som jag totalt har missat...

http://folket.se/nyheter/flen/1.785232 

Om det som står är sant så... FY FAN säger jag bara! Att det finns såna människor, såna sjuka vidriga människor.

Denna artikel kommer sitta kvar i mitt medvetande länge, jag kommer tänka på det varje gång jag går eller cyklar förbi... man får ju bara hoppas att dom berörda får sitt straff och att den gud dom tror på existerar och kräver sin rättvisa.

Men nu ska jag inte snöa in på detta. Tänkte dela med mig av lite "cam-pics" från kvällen sen ska jag sussa, det har varit en lång dag som startade redan klockan fem imorse! Och ja just det, Cleo är mkt bättre nu, vi slapp åka till nån veterinär! Jag gissar på att det kanske va/är förtoppning?

Enjoy:



Me eating icecream (sitter det ihop eller icke? för trött för att tänka eller kolla upp) och Cleo i bakgrunden!






Cleo bild 1



Cleo bild 2



Cleo bild 3

Jag kan förövrigt berätta att jag är extremt sugen på sådana här:



Jag är sugen på dom typ hela tiden och dom är apsvåra att få tag i, iaf i Flen. Nån som vet nåt ställe i typ Katrineholm eller Eskilstuna som säljer dessa? så jag kan köpa på mig endel menar jag...

Nä, sussa nu så jag orkar med morgonmys med Robin imorgon bitti! Robin tycker förövrigt Markus och jag ska skaffa en tv till vårat sovrum, så man kan ligga och mysa och titta på bolibompa. Jag antar att dom gör så hos hans pappa. Min fina kloka alldeles för snabbt växande plutt!


Over and out, nighty night!!!

//Tanja
RSS 2.0