Bloggpaus...

Har som ni märkt tagit en bloggpaus, hinner liksom inte riktigt med. Det är NÄSTAN, bara NÄSTAN jag överväger en iphone eller android telefon så att man kan blogga när lusten faller på, för nu tar det för mkt tid att få till ett blogginlägg. Inspirationen, motivationen och ögonblicket hinner liksom försvinna. Men, jag är så anti touchmobiler så det ska mycket till att jag ger med mig...

Iaf, så har jag en underbar sommar med mina härliga monster till barn ;) Vi har mindre bra dar och jävligt härliga dar. Om en vecka är det helgen innan Markus ska tillbaks till jobbet efter fem veckors semester och då blir jag och Emilia helt själva hemma ett tag, en vecka närmare bestämt för sen påbörjas inskolningen för Emilia på dagis och den första september börjar jag ÄNTLIGEN skolan igen!!!!!! Är jag lite knäpp som längtar eller?! ;)

Nu ska jag ner och mysa med mannen, så vi ses i höst igen bloggen, tror jag. Då har jag nog funnit lite ny inspiration för då börjar lite projekt... som en rejäl viktresa, målning av rum samt byte av rum för Robin och Emilia ska få eget rum.

Be back later!!!


Over and out//Tanja

RSS 2.0