Mina inköp i Ullared

Tänkte jag skulle visa vad jag köpte på Gekås i Ullared.... ifall nån mot förmodan skulle vilja veta.





En bok med cd-saga till. Robin kommer gilla't!




Ett bananfodral så mina bananer jag tar till skolan slipper bli mosiga och äckliga, jag HATAR bruna bananer! Snygg färg va? Matchar min ryggsäck jag har till skolan!




Ett litet smidigt paraply att ha med mig i ryggsäcken till skolan. Blev ett rött då inga rosa fanns. Typ 20 kostade detta, som hittat.




Två par trosor, ett par helt lila och så dessa med vindruvor (?) på sig?




Två par trosor, ett par som var rosaaktiga....




Och ett par som var grå!




Tre par trosor, ett par helrosa, dessa med en rosett bakpå och så de nedan...




Som har svarta små rosetter (tryckta) över hela sig!




Överstrykningspennor till skolan, alltid bra med nya fräscha, min rosa är sedan några dagar slut så detta var super!




Två par boxertrosor, aldrig haft denna modellen förut, men fy faaan va sköna dom e! Det var 2-pack så det var dessa grå och så ett par rosa såklart ;) (dom jag har på mig nu)




En bok som jag blev "tipsad" av en elev på gymnasit när jag hade min VFU där förra hösten. Dom hade redovisningar om böcker de läst, denna fastnade av nån anledning i mitt minne så var tvungen å köpa den. Denna är dock inte köpt på Gekås, utan på Bok-Olle eller va det hette.

Köpte förövrigt lite presenter till mamma och min syster Clara oxå (men det kan jag inte lägga upp här än), allt som allt lade jag ner 450-500kr. Dock kom jag hem utan både skor och gummistövlar, fanns inga där :( Men men, får ta det när jag börjar skolan, just nu har jag förövrigt en väldigt liten budget att hålla mig inom :S

Så... då vet ni vad jag köpte, en jävlans massa trosor!

Over and out//Tanja



RSS 2.0