Bra service!!!

Måste bara uttrycka min glädje över GINZAS superba service. Dels fick jag det jag hade beställt rätt ner i brevlådan supersnabbt och dels fick jag en liten flyttpresent från dom, på köpet liksom!!! Hur nice är inte det?! Flyttpresenten jag fick var filmen Gustaf, Robin gillade det massor!!! Fick ju inte filmen i orginalförpackning å så utan i ett kartongvukort nästan, men det gör inte så mkt, fick ju en film iaf!!! Så massa tummar upp till GINZA! ( http://www.ginza.se )

Some pics....



Flyttpresenten -framsida



Flyttpresenten- baksida



Cd:n jag beställde, man måste ju ha ALLA skivor när han är en av favorit artisterna. Jag vet att cd skiver är ute, men det skiter jag i... jag gillar att kunna ta i sakerna och att få läsa och bläddra i den lilla "boken" man får med  när man köper cd skivor. Alltså där texterna står, vem som har skrivit vad o.s.v.



Chess DVD- framsida



Chess DVD- baksida

Åh, denna har jag velat haft såååå länge. Så ju musikalen i sthlm för flera år sedan å blev KÄR! Tommy Körberg, Helen Sjöholm och Anders Ekborg i kombo är ju superb!!! Nu längtar jag tills Markus å jag ska få tid och titta på den tillsammans, får hålla mig till dess!

Nu ska jag försöka få i mig lite lunch... blir nåt lätt och smaklöst så magen inte säger ifrån.

over and out//Tanja
RSS 2.0