Varför är jag vaken för????

Jag vaknade klockan sex och kunde inte somna om, så nu sitter jag här vid datorn å försöker reda ut en grej kring mina studier.... vilket inte är så lätt som det skulle kunna varit om läraren hade svarat!!!! *grrrr*  Well well får väl chansa å hoppas på det bästa, vad mer kan jag göra liksom???

Gårdagen va en riktig pärs... inget bra väder för å hoppa på kryckor och jävligt jobbigt förövrigt att hoppa på kryckor (skavsår i händerna å träningsvärk i armarna), så idag tänker jag låta dom stå å röra mig så lite som möjligt ;P

Idag har jag väl tänkt att Robin å jag ska hinna baka lite bullar, sen kanske (om knät tillåter) ska vi ut å bygga världens största snögubbe på baksidan, för vi har så sjuuuuukt mycket snö där!!! Vi halv fem ungefär ska vi packa in oss i bilen å bege oss till Pappa å syster Clara där vi ska spela melodifestivalspelet samt titta på melodifestivalen. Det ska bli nice!

Köpte lite nya grejer igår som jag kan lägga ut bilder på senare i veckan men till dess kan jag berätta vad jag köpte! En knallrosa ryggsäck, en svart klänning från Gina Tricot som jag spanat in länge på nätet, ett par "skinniga" leggins (if you know what I mean, ordförrådet är lite begränsat såhär tidigt på morgonen en lördag) och en asskön fleece-tröja (stavas?) som är rosa med gråmelange detaljer. Bild på den kommer strax, för den har jag på mig å myser i!

Nä, nu börjar magen kurra här! Be back later!!! (om jag hinner)





Over and out//Tanja
RSS 2.0