Svårt att sova...

Har lite svårt att sova, är nervös för morgondagen. Ska till Västerås för ett möte om kursen jag kommer läsa på mälardalens högskola. För det första hittar jag ju inte i västerås, men som tur är ska min old friend Sandra komma å möta upp mig vid station. Ska bli skoj å ses!!! Å för det andra lär det väl va hur mkt folk som helst där känns det som... och jag kan redan känna ångesten komma krypande. Och sist men inte minst är ju min kropp inte alls i form... tänk om jag får jätteont lr svullnar upp om magen som en ballong och önskar jag hade satt på mig några andra kläder så att det inte märktes.... å VAD ska man egentligen ha på sig? Lite måste man ju anstränga sig kanske, sminka sig å så tex... gaaaaah! Ska FÖRSÖKA att inte tänka på det mer, det får bli morgondagens problem.... lägger väl ut en bild imorrn på vad det blev för utstyrsel...

Vet att det va länge sedan jag skrev sist, men nu har jag fått nya snabbare och bättre dator, så jag ska bli BÄTTRE på å uppdatera här. Kan ju börja med lite webbcam bilder från dagen!




Nedan kommer några bilder på mig och min andra sötnos oxå! Älskar dig!!!!





å sist en bild som Anna å Erika tyckte va hysteriskt rolig... vi lekte med lite "effekter" på webbcamen. Resultatet blev denna knasiga bild. Håll till godo och försök hålla dig för skratt! ;)

nu ska jag ta en cigg å försöka sova igen, hoppas jag lyckas denna gång så jag inte är heeeelt färdig imorrn!
Puss å hej, käka en tjej//Tanja
RSS 2.0