Dagen so far...

Robin ligger å sover så jag tänkte jag skulle passa på å blogga lite snabbt å lägga in lite bilder från dagen innan jag fortsätter med renbäddningen av sängen, tvättandet av fönster och plugg. Robin har varit mkt piggare idag och oxå mkt gladare!!! (Det tackar jag för) Ögonen är fortfarande lite geggiga å han har inte haft nån aptit, men på fredag tror jag han är såpass frisk att han kan gå till dagis. Så imorrn får Markus va hemma med honom.

Robin ville bada idag, så det har han gjort. Sen tittade vi på lite videosar från när han va liten å då såg han en nalle som sjunger å så när man trycker på fötterna, händerna å örona. Då sprang han in på sitt rum å började gå igenom sina korgar med kramdjur, jag bara såg hur djuren flög ut på golvet när han febrilt letade efter just den nallen... i mitt bakhuvud dök en tanke upp om att han inte skulle hitta sin nalle i nån av korgarna för jag hade för mig att den åkte upp på vinden när vi flyttade eftersom den är lite mer av en bebissak. Och mkt riktigt kom han ut till mig besviken över att han inte hittade nallen. Jag visste att den låg på vinden men var??? Dock hade jag tur och hittade den på direkten!!!! Så det va bara ner å fixa i batterier i den så blev han glad sen.

Efter ett tag ville Robin måla med vattenfärg å måla av alla färgerna som nallen hade, så han fick sitta och måla medans jag lagade mat. Efter ett tag försvann han dock och när jag stekt klart den sista pannkakan och gick för att titta, hade han somnat i soffan. Han vaknade till lite och jag frågade om han ville sova i sin säng men det ville han inte. Sen gick han å hämtade sin lilla kudde å la sig i soffan och drog en filt över sig och somnade om. Så jag fick bära in honom i sin säng, va ju rädd att han skulle ramla ner för han vrider å vänder sig så mkt i sömnen. Så nu ligger han alltså å sover! Å ingen mat hann han få i sig.

Nu till bilderna!!!



På baksidan har det smält fram så man ser lite gräs å grejer. hela tomten är inte våran utan grannens kom oxå med på bild. Gränsen går väl ungefär mitt emellan busken å trädet.



Inom kort hoppas jag vi kommer se ännu mer gräs!!! Att det är så mkt snö i förgrunden hänger ihop med Markus skottande av taket.



Badkillen nummer 1!



Mycket "blubblor" ska det va tycker Robin!!!











Min fina fina prins! Jag har förresten lite svårt att välja ut bilder, därför blir det så många!



Låter man Robin hålla i duschslangen kan man bli så här blöt!!! Dock han jag reagera snabbt innan hela toaletten blev en sjö!

Kakan låg på en av sina favvoplatser, Markus datorstol!



Cleo som låg på fotstödet till Robins vagn ville inte va med på kort å pep iväg till övervåningen!

Nu ska jag fortsätta här medans orken ännu finns kvar! Bye for now!!!

Over and out//Tanja

RSS 2.0