Sådär ja!

Nu känns det bättre i mage och rygg, har till och med lyckats sovit! Så nu är det strax dags att börja med julbestyren! Tänkte bara slänga in dom där resterande bilderna från julfirandet i Uppsala först! (Inlägget om föreläsningen och vernissagen får ni senare)

Här är the pictures då!



Linn och Micke hade en vit plastgran eftersom jag inte tål riktiga granar. Jättefin var den och bilden gör den inte alls rättvisa!

Första paketet Robin valde var, om jag minns rätt, inte det där långa han visste va till honom själv, utan det först paktet fick Linn har jag för mig. Sen valde Robin det där långa paketet. Gissa vad det var i?! Från och med här var det förresten inte jag som höll i kameran längre utan Markus och Linns pappa Håkan



Vad kan det vara? (På bilden: Robin och Markus bror Micke)



Jo, skidor förståss!





Man måste ju kolla hur det funkar med bindningar och grejer..



Paketet Robin öpnnade därefter (han öppnade ju inte alla sina paket på en gång utan delade ju ut till de andra och såg vad de fick innan han valde nästa paket och delade ut det så när det dök upp ett som var till honom öppnade han ju det, precis som jag skrev i förr förra inlägget) konstaterade han innehöll...



"EN TUFF TRÖJA!!!" Exakt så uttryckte han det och jag är så stolt och glad över att han glädjs åt kläderna får, han är liksom tacksam och glad och nöjd. Som vilket annat barn som helt blir han ju extra glad när han får leksaker, men ibland kan kläder eller en filt eller bok toppa även det flashigaste leksakerna. Men det känns bra helt enkelt att han blir glad för till och med yllestrumpor, det tar jag som ett bevis på att vi inte fostrat en bortskämd brat liksom!



Från vänster: Linn, Linns pappa Håkan, Jag, Markus pappa Kalle och sist Markus mamma Anette.



Från höger: Martin, Hanna (Linns syster) och "Gittan" eller Birgitta som hon heter (Linns mamma och tillika Hannas mamma). Gittan fick trädgårdshandskar, dom är lite florister i den familjen nämligen!



Två hundar fanns det med, två golden. En ljusare lite vitare och en mörkare som va lite mer gul. Jag har fortfarande inte lärt mig namnet på dom, men en av dom heter Camelia iaf, fråga mig inte vilken dock. Dessa hundar tyckte iaf också om att öppna paket och bita på papper.



Robin fick paket av Markus som jag inte visste om... De var köpta i Liseberg och denna filt tyckte Robin var riktigt mysig! Nu har en alldeles egen STOR filt att gosa in sig i! (Innan har han haft sina småfiltar sen han var bebis)



Här myser han med den ouppackade filten, som han gör med saker han får som han tycker om.




Jag och Hanna i samtal, inte världens bästa bild, men jag tänkte ni skulle få se en bild på min nya frisyr där den ser helt okej ut.



Robin, Markus och jag. Och så den där lilla "babuskan" i förgrunden som Robin lekte med mest hela tiden, trots att han hade med egna leksaker.



Hehe, så härlig bild! Ser ut som han gör en sån där militärhälsning, if you know what I mean. Rita på bordet fick man, för det var pappersduk, SKOJ tyckte Robin!

Så, nu hade jag inga bra bilder från Uppsala mer. Så nu ska jag käka nåt, blev tokhungrig alldeles nu, och sen ska jag börja med julbestyren!

Over and out//Tanja

 

RSS 2.0