Det kliar så fruktansvärt!!!

Jag gillar sommaren, men det gör inte min kropp. Dels pga av pollen som gör att jag är konstant täppt i näsan men emellanåt får mig att nysa som en galning... och nu den senaste veckan har jag även råkat ut för allvarlig klåda i ögonen. Det svider nåt fruktansvärt och jag kan INTE låta bli att klia vilket gör att det blir värre och börjar rinna oxå. Förutom pollen då så gillar inte min kropp sol heller. Jag har soleksem på hela armarna, axlarna,bröstet och skuldrorna.... däremot har jag inget färg what so ever på mina ben... så min ben är vita och feta och mina armar lätt solbruna med en massa röda utslag :S
   Lite trist är det, för man vill ju inte sitta inne en hel sommar och som igår när det var sjuk varmt hade man ju inte så mkt att välja på, det var ju pest eller kolera, ta av sig kläder och få soleksem eller ha på sig kläder och få värmeutslag.... typ!

När nu ska jag sluta klaga och istället börja packa för en  utflykt! Hämtar Robin vid två och tar tåget till K-holm så vi är där till tre typ. Då ska vi kolla på sandaler åt honom sen möter Markus upp oss och så drar vi till Djulö å lirar lite volleyboll. Efter det är det allsång på djulö med Lasse Beghagen som gäst, det blir najs! Så därför packa nu, men först till den eviga frågan, vad ska man ha på sig???? (knasigt med denna växlande väderlek!)

over and out//Tanja



Alltså ibland ser det så skönt ut att va katt! Trots den knasiga sovställningen ser hon verkligen ut att njuta, lilla Cleo katten!





Här är Cookie katt för några dar sen... han tar upp precis hela stolen och lite till...



Men han ser tveklöst ut att njuta, min fina Kakan katt! (Kakan, Cookie, Kakish... kärt barn har många namn, men Kakan är hans riktiga namn, resten är bara smeknamn)


Over and out!!!! (again) //Tanja
RSS 2.0