Fredag...

Sista dan på jobbet idag. Hade gråten i halsen några gånger. Fick en blomma av personalen å en massa kramar från personalen å barnen. Kommer sakna dom där små kisarna...  Men på måndag ska jag försöka fixa så att jag kan bli vikarie.

Idag har jag städat det mesta av förrådet, behöver bara sopa lite så e de i princip klart. Så näst nästa vecka ska jag ta tag i alla skåp å lådor i lägenheten. Hade tänkt börja med det nästa vecka, men verkar som att jag kommer ha Robin då iaf. Ikväll har jag lite tvätt å hänga, sen får det fan va. Skulle diskat, men blev tvungen å springa hemifrån två timmar å nu e det försent å ställa sig å diska.

Så imorrn ska jag äta en stadig frukost, dammsuga, vika å lägga in tvätt, diska å käka en stabil lunch. Sen ska nämligen Anna å hennes grejer flyttas till katrineholm å så blir det lite party på kvällen. Vi ska kolla in Harrys som har öppnat där. Sen på söndag är det flyttstädning av Annas lägenhet. Så ser min helg ut i korta drag...

Har fått mina nya gardiner idag, det blev ganska bra. Nu behöver jag bara få upp lite grejer på väggen i köket å så måla klart stolen å bordet, skaffa bruna kuddar till stolarna å en brun duk, å byta taklampa, sen ser köket ut som jag vill ha det.

Har förresten gått ner 3,5 kilo på två månader. Känns jävligt bra, även fast det va ett tag sen nu som jag träna, men vill ju bli av med det mesta av hostan innan jag går ner. Inte så kul å få hostattacker för att man försöker träna. Så ska satsa på å komma ner på måndag lr tisdag iaf.

Nu ska jag titta på upplösningen av Idol. Det va många som va bra idag... men jag vet vem jag tycker ska åka. Sen blir det till å se återstoden av fredag hela veckan, sen hänga tvätt, ta en cigg å så sängen.

Natti natti//Tanja
RSS 2.0