Halloj!

Tänkte jag skulle skriva ett litet inlägg och bara ösa på med ord så långt jag hinner innan Emilia vaknar, visserligen finns det mkt annat jag skulle kunna göra, saker som behöver göras, städa, vika tvätt och sånt, men jag skiter i det, ibland måste man bara får göra det man VILL liksom!

Jag har precis käkat lunch här, blev en sallad på kalkon, liiiite ost, sallad, gurka och majs. Imorse (och de senaste 3 morgnarna) åt jag tre skivor av ett surdegsbröd och en banan, en satsumas och massa hallon ihopblandat som en fruktsallad. Jag försöker vara nyttig och det funkar utmärkt på morgonen och dagen, men fram mot eftermiddagen spårar det ur lite... men men, man får ta det ett steg i taget. En liunch jag kan rekomendera iaf är keso, tonfisk och grönsallad. Supersmaskigt!!! Och snabbt att fixa ;) Det måste gå fort ju!!!

Igår va vi iväg med Emilia och gjorde ultraljud på hennes hjärta och allt såg bra ut!!!! Nu kan man äntligen pusta ut litegrann!!!!

Efter ultraljudet va vi iväg och handla presenter till Robin och så köpte vi en resesäng till Emilia och ett parasoll till hennes vagn. Vi va även och tittade på en cykel till mig. Markus skulle köpa cykeln idag, så idag blir en spännade dag. Först sätta ihop en cykel och testa den, sen testa den begagnade bärselen Markus oxå ska köpa idag. NICE! Dessutom köpte jag en tunika, har ingen tunika som riktigt passar när man ammar, som är lätt att öppna upp eller så, så köpte en billigt. (Min syster har en likadan, hon köpte sin först) Jag blev tvungen att köpa storlek 44, det va mindre skoj, men annars kunde jag inte knäppa knapparna över brösten. Men snart så ska jag inte dra så storlek längre! När jag börjar skolan igen i september ska jag ha kommit ner i storlek 40 iaf och innan året är slut ska jag va en storlek 38!

Nä, nu ska jag vila ögonen och huvudet en liten stund sen ska Emilia och jag ut på promenad för att prova parasollet.

Over and out//Tanja

P.s. Delar med mig av lite bilder oxå. D.s.



Pelle plutt



Amningskudden är hitintills det absolut bästa köpet! Jag kan till och med sitta och sova (somna) när jag ammar. Inte jätteskönt när man vaknar och har sjukt ont i nacken, men utan den skulle jag va livrädd för att jag skulle somna och tappa Emilia. Dessutom får man en hand fri, eller två om man trixar lite. SUPER!



Pelle ute i solen



Cleo tar igen sig



Emilia badar



Emilia redo för natten



Påskkärringen Robin





Robin jobbar i sandgropen







Robin fick inviga nya sandlådan hos Kalle och Annette

RSS 2.0